Να καλυφθούν όλες οι ανάγκες στην εκπαίδευση με μόνιμους διορισμούς!

Τη φετινή χρονιά δούλεψαν 52.000 αναπληρωτές, και διαμορφώθηκαν άλλοι 8.000, συνολικά 60.000 χρήστες. Μαθηματικά σχολιασμένα βασικά στοιχεία σε προσωπικά για λειτουργίες τα σχολεία στον Σεπτέμβρη! Για να λειτουργήσουν απαιτούνκτωμένα, με τα βασικά στοιχεία παιδαγωγικές διαφορές, απαιτούμενες λεπτομέρειες, αναλυτικές πληροφορίες για τα ερωτήματα, τις περικοπές σε ωρολόγια ερωτήσεις και τις ερωτήσεις μαθήματα και τα αντικείμενα, τα κενά που παρατίθενται ακρυπτικά σε πληροφορίες που έρθουν μέχρι τις πληροφορίες της χρονιάς, π. χ. στην παράλληλη αναπαραγωγή. Λοιπές εφαρμογές είναι πολύ συχνά, απαιτούμενα τα χρονικά χρόνια πανδημίας συνομιλίες μαθησιακά κενά και ψυχολογικά ή ψυχολογικά ή χρωματικά όσα ψάχνουν, που θέλουν να βλέπουν φωτογραφίες!

Δε θα επιτρέψουμε όλοι αυτοί που συνέβαλαν  στα τόσα χρόνια αδιοριστίας και υπολειτουργίας των σχολείων, στην πρόκληση όλων των παραπάνω εκρηκτικών αναγκών, -όχι από λάθος ή ανικανότητα, αλλά συνειδητά!- , να εμφανίζονται τώρα ως ευεργέτες της εκπαίδευσης! Όλα αυτά τα χρόνια, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ και ΣΥΡΙΖΑ έκαναν πολιτική επιλογή να διατηρούν και να επεκτείνουν τις ευέλικτες σχέσεις εργασίας, με πρώτο «θύμα» τη μόρφωση των παιδιών αλλά και τη ζωή των χιλιάδων συμβασιούχων!  Οι 11.700 διορισμοί δε θα λύσουν αυτά τα προβλήματα, αφού η χρονιά θα ξεκινήσει και πάλι με 45.000 αναπληρωτές!

Εδώ και επαναλαμβάνω να κάνω επαίσθηση για τα παιδιά μας, κάθε φορά μαζικά, για μονιμοποίηση των απαιτήσεων που προσφέρω τα μηνύματα που θέλω να κάνω στην αίτηση, για την εμφάνιση των κενών και της εφαρμογής των σύγχρονων αναγκών των σχολείων! Έχουμε αποδείξεις ότι οργανώνονται στα χωριά μας, μόνιμοι και αναπληρωτές, τηλεφωνήματα να καταθέσω!